Να αναγνωριστούν τα ‘λάθη’ του ΔΝΤ, ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Είναι καιρός να αναγνωριστούν τα εγκλήματα του κεφαλαίου, καταδεικνύοντας αρχικά τις εγκληματικές πράξεις του πολιτικού εκείνου τμήματος του κεφαλαίου σήμερα, αυτού που υπηρετεί τάχα την ‘ελεύθερη αγορά’, και που στην πραγματικότητα διεξάγει πόλεμο εναντίων των λαών εκείνων που οι διεφθαρμένες οικονομικές και πολιτικές του ελίτ, υπερχρεώνουν.

Να αναγνωριστούν ως αδίστακτοι, διεστραμμένοι γκάνγκστερ και απεχθείς εγκληματίες, οι ελεεινοί υπάλληλοι του ΔΝΤ και του χρηματοπιστωτικού συστήματος που έχουν επιβάλλει τη λογική του καπιταλισμού ως νόμο και ως αλήθεια στην υφήλιο, και να τιμωρηθούν όπως αξίζει σε εγκληματίες σε βάρος της ανθρωπότητας, με τον τρόπο που τιμωρήθηκαν κάποια από τα ναζιστικά κτήνη. Και να γίνει κοινή συνείδηση στην ανθρωπότητα ο σκοτεινός χαρακτήρας του σύγχρονου αυτού, οικονομιστικού φασισμού που σπέρνει δυστυχία, μιζέρια, αδικία, θάνατο, μηδενισμό και καταστροφή.

Πρέπει κάποτε να γονατίσουν τα κτήνη και να πληρώσουν. Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδυσώπητη απέναντι τους. Πρέπει να στηθούν νέα δικαστήρια της Νυρεμβέργης, ίσως τα δικαστήρια της Αθήνας, με αναφορά τον τόπο που ξεκίνησαν τον οικονομικό πόλεμο στους λαούς της Ευρώπης τα καθάρματα, και να συρθούν εκεί δίχως ελαφρυντικά, οι γραφειοκράτες της μίζερης σημερινής ΕΕ, τα κτήνη του ΔΝΤ, μεγαλοτραπεζίτες, χρηματιστές, και ντόπιοι πολιτικοί.

Χρειάζεται να γραφτούν τα γεγονότα αυτά με μελανά γράμματα, για να θυμίζουν στις επόμενες γενεές, το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Πρέπει όλοι αυτοί οι μεταλλαγμένοι οικονομιστές, να πάρουν τη θέση που τους αρμόζει, στα σκουπίδια της ιστορίας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s